Teamfoto uitgesneden 5k

Verzekeringen

Voor het verzekeren van uw kostbaarheden bent u bij Assicuro aan het juiste adres, of het nu gaat om uw exclusieve auto, sieraden, kunst of zeilboot. Van exclusieve woningen tot bijzondere autocollecties en van superjachten tot en met private jets. Assicuro biedt u precies die verzekeringsvorm, die specifiek voor uw persoonlijke omstandigheden de meest geschikte is. Met absoluut de beste polisvoorwaarden en meest uitgebreide dekking tegen uiterst betaalbare premies. Via deze pagina vindt u informatie over de verzekeringsproducten die u via Assicuro kunt afsluiten. Per product worden de belangrijkste kenmerken weergegeven alsmede de keuze van verzekeraar(s).

Voor meer informatie klik onderstaand op een verzekering in het menu die voor u van toepassing is.

Een offerte? Dat kan snel, vrijblijvend en tóch op maat!

Icon auto offerte Icon wonen offerte Icon kunst offerte2


Voor verzekeringen van 3 of meer auto's gelden speciale tarieven. Gelieve hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

Assicuro heeft mogelijkheden voor al uw particuliere verzekeringen. Verzekeringen anders dan bovengenoemde verzekeringen bieden wij in principe alleen aan op verzoek van bestaande klanten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

     

 

 

Contact

Heeft u vragen of is iets niet duidelijk, wij helpen u graag!

Neem contact op