App

 

• Assicuro biedt haar klanten een gratis verzekeringsapp aan
Persoonlijke dienstverlening is erg belangrijk voor Assicuro. U hoort en leest tegenwoordig steeds meer over digitalisering en bedrijven investeren ook veel in automatisering. Deze automatisering gaat vaak ten koste van persoonlijke dienstverlening en dit vindt Assicuro een slechte zaak. Wij gaan wel graag mee met de nieuwste technologieën om onze dienstverlening te optimaliseren. Daarom hebben wij door Assanti Insurance Technologies een verzekeringsapp voor u laten ontwikkelen waardoor u altijd toegang heeft tot de verzekeringsgegevens van uzelf maar ook uw partner, kinderen en/of zelfs uw bedrijf. Deze app is optioneel en dient als aanvulling op onze persoonlijke dienstverlening.

• Wie is Assanti?
Assanti is een zusteronderneming van Assicuro Private Insurance en is een IT-bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van software en applicaties in de assurantiebranche. De beveiliging van uw gegevens vindt Assicuro zeer belangrijk, met behulp van diverse uitgebreide beveiligingsmaatregelen garanderen wij dat uw gegevens veilig zijn. Zo worden uw persoons- en verzekeringsgegevens niet door Assanti opgeslagen en zijn deze alleen door uzelf en Assicuro inzichtelijk. U kunt er dus met een gerust hart vanuit gaan dat uw gegevens gewaarborgd zijn en dat deze niet in verkeerde handen terecht komen.

Meer informatie over Assanti vindt u op www.assanti.nl.

 
• Uitnodiging
Al onze klanten zullen een uitnodiging ontvangen waarmee zij toegang kunnen krijgen tot de app. Deze uitnodiging wordt verstuurd door noreply@assanti.email. Wij verzoeken u vriendelijk om ook uw ongewenste e-mailbox te controleren.

• Interesse?
Heeft u nog geen e-mail ontvangen maar wilt u wel graag toegang tot de app? Of heeft u zich wel al geregistreerd maar wilt u in de app ook de verzekeringsgegevens van uw partner, kinderen en/of bedrijf zien? U kunt toegang tot de app aanvragen via dit formulier, wij zorgen dan dat uw verzoek zo spoedig mogelijk wordt opgepakt.